Dr kata baby 50-50 hmm

just nk share, semalam usia 7w2d sy kemas rumah skit mop dan vacuum sbb ad org nak dtg, hmm tiba2 spotting kluar lendir ketul2. trus p emergency. scan smua cantik elok je nmpk baby dalam kantung dan dh ad heartbeat. cumanya bila Dr test hormon hcg sy makin trun. patutlaa sy test upt makin hari makin samar. jd rahim sy x kuat. dpt ubat kuatkan rahim lah pastu. hope anak mama boleh stronglah sampai lahir. doakan saya yaa. ini anak first sy. smoga kalian dimudahkan urusan sehingga bersalin nanti jugak aamin. we must strong to our baby. positif!

8 Balas

Sama lah jgk sy sis. Ada spotting n bleeding berketul. Tp scan bru ni bby okay je dah nmpk kantung n jantung semua. Dah mkn ubt kuat rahim pn still ada spotting. Hope lah bby kita semua xde pe2. 🥺♥️

8mo ago

Betul tu sis. Kalau kita stress nti bby dlm kandungan pn ikut stress jgk