insecure/feel down

hi .. just nk share .. rase down .. last week check up doctor n minom gula awal sbb berat bdn sy n baby naik .. and by this afternoon dpt call dr doctor .. sy ade kencing manis ☹️ sy rase bersalah dkt anak .. dgn tekanan darah rendah .. mule lah fikiran nie fikir y tidak tidak .. tlg doakan anak sy sihat ye ..

3 Balas

sy pon kencing manis. minum air gula 13w. 15w dpt tahu sangkut dan dah mula bsp utk control gula. sy makan je apa sy nak. tapi kuantiti sikit. share dgn suami. air masak kena ckup. sy hrp bacaan bsp sy normal Dan xperlu insulin.. seram nk kena cucuk sndiri. bru first time buat bsp blm review doc lg