Gusi bengkak Pregnant 32week skrg.masuk 31 w gusi gigi bwh kiri & kanan start bengkak.knape ye?

Nk mkn jd sakit.

1 Balas

bagi pendapat saya , better sis g klnik gg tanya pada doc yang pakar ...dekat TAP ni tiada doc pakar ..bila ada ruangan tanyalah pakar TAP pos ikut date tu baru blh tanya pada pakar dekat TAP ni directly atau ada webinar live time dkt fb atau ig baru ada doc blh jwb directly apa kemusykilan kita nak tanya...rasanya baik dgr doc nasihat bagaimana tu lagi better sbb bab gusi atau berkaitan dengan gg ni bahaya kalau tak betul jaga... libatkan nyawa nampak simple tapi jika di biakan dan berlarutan ia bahaya.. kalau nak g klnik kerajaan klinik gg lambat dan lama nak tunggu better g klnik swasta.....kalau sis ikut petua bukan2 nnti memudaratkan bahaya pada diri kita sendiri nanti ....pape take care k