Diet turun 7kg TUP TUP lekat!

Niat asal nak kurus,tiba² lepas 5 bulan diet tanpa sedar sy pregnant...ada tak dekat sini sama macam saya? #preganancyjourney #pregnant #ingin#ingintahu

Diet turun 7kg TUP TUP lekat!
50 Balas

3 bulan nk dkt turun 10kg. Gigih ye eksersais workout laa apa laa, tibetime eksersais tak smpai 10min rse mengah cepat penat. Pdhl steady je sblm tu, last2 lekat laa pulak

8mo ago

hihi, sambung next year ☺️

Sama la awak, asal nya nak turunkan berat sebab dah overweight, helokk berat dah 54kg , dah ideal. pregnant semula. Now dh slmt bersalin, baby dah 2 bulan, 😅

8mo ago

Alhamdulillah, cukup la 4 ni sis. Pencen dah.😅. Bila bdn dah kurus auto hormon lagi stabil. Nk lekat tu mudah🤭. Btw Congratulation sis😉. Jaga baby elok2 naa.

saye... hehehe turun 15kg, dr 85kg-70kg... tup tup pregnant... berangan dh nk pakai kebaya raya nanti... dikbaby x bg mama die bergaya.... skrg 16w5d dh... 🤣

8mo ago

hihi,pakai jubah sis

Sama la kita... dulu diet mcm mane pun susah nk turun. Tahun lepas tiba2 berat turun byk...sedar2 dh pregnant, skrg kandungan dh masuk 30 minggu...

8mo ago

Terima kasih

saya sis.hihi..niat nk kuyus.nk lawa².try cut sugar.mnjadi..tp selepas itu hihi ..selepas 12 tahun..ahernya, skrg mnunggu utk mlahirkan🥹🥰

9mo ago

aamiin🥰

Sme sy berat 87 lpstu nk turunkan berat Sbb nk jln bawak bdn pon tk larat🤣tup tup tup berat dh turun 71 kg Tau Tau lekat🤣🤲🏻🥹

8mo ago

tahniah sis ☺️

Saya. Doc pernah advice cuba turun berat sikit . So saya jaga pemakanan and turun 6kg. After that dengan izin Allah saya Pregnant skrg .

8mo ago

Alhamdulillah ☺️

Congrats sis! Same here 🙋🏻‍♀️ My friends yang ada pcos sebelum ni o&g suruh diet je, terus lekat after few months.

9mo ago

wahhh,rezeki tak di duga kan?

aloo comey😆😆 niat lain dpt lain, tahniahh 🫶🏻 rse klkr pun ade.. sbb kdg tk expect bnde lain😂

9mo ago

ye sis,haha! unexpected lah kiranya

sy sis. 7 tahun tgu zuriat. sekali sy diet kaw² eh pregnant plak. lps beranak jd subur terus. jd mudah lekat plak.

9mo ago

kira ttc 7 tahun? tahniah awak