Diet turun 7kg TUP TUP lekat!

Niat asal nak kurus,tiba² lepas 5 bulan diet tanpa sedar sy pregnant...ada tak dekat sini sama macam saya? #preganancyjourney #pregnant #ingin#ingintahu

Diet turun 7kg TUP TUP lekat!
50 Balas

kalau saya pulak thun lpas bulan 10 ggur pastu alhamdulillah bulan 12 lkat dh nk msuk 2 bulan lbih

9mo ago

cpt jgk tu sis

sama lah.. hahaha.. bulan 10-11 diet nak sihat.. turun 3.8 kg .. eh tup tup pregnant..

9mo ago

Alhamdulillah ☺️

sama lar..dah trun 5kilo..konon raya nak pakai kebaya..apo..🤣..lain jadinya..

8mo ago

hahaha,pakai jubah sis

Saya ni niat nak diet siap dah beli chia seed ye. Eh tup tup ngandung😂.

9mo ago

sambung diet lepas pantang

amalan diet dan pemakanan yang sihat dan seimbang sebenarnya menyuburkan...

sma lh.. bru start diet. trun 2kg.. thu2 prengnt dh.. skrg 11week

sy pun buat if 18:6 turun jgk berat tup2 lekat trus postpone 🤣

9mo ago

hihi,sambung 2025 pulak sis

Tak la kurus tp pregnant masa dlm journey turunkn berat jgk hehee

9mo ago

kira ok lah kan janji jaga makan

sama sis 🥰 diet nak betulkan period , tup2 double line 🤭

bnyk komen awk ni, hrap awk baca komen sy, awk g scan dh ke?

9mo ago

lepas test terus pergi scan utk confirm kan