No hiding, genk aby ??

Niat arini nak scan 3d mmdgkan kandungan genap 27mgu, tp xblh lg bby ttup muka n bby songsang... Cuma awl2 dh tnjuk genk abyny .. IT'S BBYBOY ... ouchhhh u make mama touching n tsenyum jer spnjg scanning tgok aby yg xhenti2 snyum manjang... ??? Alhamdulillah, bby ok mama ok.. klau nak scan 3d dtg blik on 30weeks... Semoga dpermudahkan ?????

1 Balas

Semoga dipermudahkn urusan sis

5y ago

Tq sis.. alhamdulillah buat chek up arini bby dh dlm kdudukan normal.. growth bby pon alhamdulillah...