Pregnant

ni yg ke 5th pregnancy..anak sulung dah 10thun..anak kedua..meninggal selepas 3hari lahir..baby prem 25weeks..my 3rd daughter alhamdulilah da 5 tahun dia pun baby prem tp 32wks..and last year pregnant..tp gugur..now pregnant lg..klau ikut pengiraan dah 4wks plus..awal2 dah rasa sakit dekat ari2..bila jalan je rasa sakit..belum pergi scan lg..cz rasa terlalu awal untuk scan..thn..cm tkut je nk tau result..what if baby xjadi..what if gugur lg..klau distime gugur..sure husband tak nak bg pregnant lg..cz dia risau..tp..sy nak ank lg seorang..nervous nak g check..tak bersedia nk terima result dia..minggu ke berapa ye sesuai untuk check skali tau dgn heartbeat?

1 Balas

salam takziah atas anak2 syurga pun.. btw, kalau skali dgn heart beat, mgu ke 9 paling awl..