Confused Guys

Ni Tanda-tanda nya apa? Dah ready ni nak dapat kan baby 2021. Sebabnya tahun ni xda rejekiii nampaknya ?

Confused Guys
12 Balas

Kalau ni ovulation test kit, mksdnya tak positif lagi. Kena sama terang atau test line lagi terang dr control line. Semoga jawapan ini membantu.

4y ago

Ye arini test lagi. Line dah terang😊🤲

Tahniah sis,sis pregnant ni mcm sy juga line satu lg tu mmg kabur2.

4y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan dan ada rejeki tahun ni.. 🤭

Tahniah, double line tu. Insya allah tahun depan dpt baby da

4y ago

Semoga lekat la. Sbb ni ovulation test kit sis ☝️😊

Semoga dipermudahkan urusan sis. Tahniah 🥰

Double line pregnant sis. Tahniah 😊

4y ago

Aamiin 🤲 ❤️ 😘

taniah sis semoga dipermudahkan

4y ago

Aamiin 🤲 ❤️ 😘

tahniah sis, doakan saya jugak

4y ago

Aamiin yarabb alamiin 💙

Tahniah..

Congrats

Pregnant