Salam.. kandungan saya 16minggu .. boleh ke sy berpuasa?? Sy risau sekiranya terjd apa2 pd kandungan sy..

Ni kandungan pertama sy.. xde pengalaman lgi.. tq pd yg respon

2 Balas

Boleh puase .. Cme klo dah x larat sgt berbuka lh.. Sian baby .. Tp klo tnye doctr boleh je .. Sy siap kne mrah ngn doctr sbb xpuase .. Wk 2 2 sye 5 buln ... Bkn xnk puase .. Tp sye kje kilng .. Kilng ni twu lh kje bkn lmbt2 .. Kne cpat2 ... Sbb dah xbermaye sgt sye xpuase lh .. Klo sye siht ok sye puase ...

Boleh try puasa, jangan lupa sahur. Nanti kalau rasa tak larat sangat boleh berbuka.