Boleh Tnya Adakah Opk Accurate Utk Ditect Masa Subur...

Ni gmbr Opk sya Dr cycle day 12 - 18.. Dan sya x tau kptusan garisan tu samar atau 2 line... Ada yg bole bantu sya???

Boleh Tnya Adakah Opk Accurate Utk Ditect Masa Subur...
3 Balas

Selalunya accurate. Keputusan garisan sis tu masih negative. Tunggu sampai pekat. Saya sertakan cth gambar opk saya sendiri ntuk rujukan. Susunan dr atas ke bawah. Semoga membantu 🌸

5y ago

Ouh mcm ni... Terima kasih sis

Masa kat sebelah tu waktu sis test opk ke? Sbb test opk kena petang dlm pukul 2pm-3pm mcm tu.

5y ago

Yep. 2 jam sebelum test jgn minum air. Nnt tak accurate sgt.

Cd17 tu nampak positif untuk opk biru ni sis.

5y ago

Thank u sis