Pagi2 minum apa utk breakfast?

Ni first baby sy. Dh masuk bulan ke 5. Tp sy confuse nk minum air apa pg2 selain susu. Dlm artikel byk suruh elakkan minum teh tarik n kopi sbb berkafein. Jd, ibu2 minum air apa pg2? Sy xlarat minum juice buah je. Nk gak minum air panas. Bg cadangan or pls share korang pnya experience pls.

14 Balas

min kaffe atau horlick

4y ago

Min kaffe okay ek? Nnt sy cuba la..rasanya ada kt umah ni hehe..tq sis🤗🤗🤗

susu kambing

4y ago

Allahu..sy xdpt telan susu sis..kecuali yg sejuk n mkn gn koko krunch..tp thank u soo mcuh for ur reply🙏

Susu Anmum

Susu, milo

4y ago

Tq sis..sy boleh minum milo je skrg..susu mmg sy xmampu telan sis..unless mkn gn koko krunch😬