SCAN BABY GIRL??

Ni my 2nd pregnancy dah 2x buat gender scan tp baby asyik malu2 nk tunjuk😂 . Mak2 yg pernah buat gender scan confirm ke ni girl? Sy buat masa details scan 20w , tp ni pun sipi2 je sono tu dpat tangkap. Lepas tu x boleh tengok sngt. Sbb baby mmg asyik kepit kaki dia🤣 Ank first boy 14w dah nmpk gender dia. Dr scan je dia terus kankang. Lain betul dengan yg 2nd ni😅

SCAN BABY GIRL??
17 Balas

sama la sis saya hari tu masa scan 22 week MCM ni la sama jenis burger 🥰 dok kata bby girls

bby sy pun girl , doc scan je btul2 tk malu . terpampang tnjuk burger . sy scan masa 24 week

5d ago

sy pgi2 dh bntai ice cream dngn mnum air horlick ice sblum scan gender tu . nk bgi bby tnjuk pnya psal sy snggup 🤣

anak saya 5 org .yg sulung Aje boy .dah 19 tahun..adik2 yea semua 4 org girl..

yaaa baby saya pun mcmtu ..lahir je girl 🥰🥰🥰

6d ago

Alhamdulillah, sy pun harap girl. Sbb belah suami ank buah girl sorang dh besar. Yg lain semua boy😂

Nmpk mcm confirm girl.. nmpk dh burger 😂

6d ago

Amin , harap betul lah girl. Sbb mmg teringin girl , belah suami ada sorang je ank buah girl belah family sy pulak belum ada lg girl😆

Aamiin harap saya girl la anak kedua ini

6d ago

Amin 😊