Nak tanya lah..

Newborn kan kita selalu pakaikan sarung tangan dengan stokin kan.. macam anak sy, dah masuk dua bulan ni sy tak pakaikan dah sarung tangan tu tp stokin still pakaikan lg. Agak2 bila ye tak yah pakai stokin dah?

18 Balas

Kebiasaan anak masuk 3 bln saya x pakai kan stokin dan sarung tgn... Ini utk memberi dia mula utk merasa....

sy, masa baby 2 bulan dh tak pakai srg tangan, kalau srg kaki mlm jer.. takut baby sejuk❤️

Sy pakaikan sarung tgn 2 mggu je... Sarung kaki sampai hati ni xpernah xpakai

die da 4 bulan sy xpkai kn stokin wktu siang da.. hanya wktu mlm je sy pkai kn stokin..

Stokin kaki pkai la smpai umur dy da start merangkak.sarung tgn pkai sbulan je...

stokin still need sis...till dye dh blajar tatih atau mulai nk bjalan

sy baby 2 bulan masih pakai lgi , asalkan bsby selesa kdg2 je sy buka

stokin pakai time tdo je wak