Adakah keputihan menyebabkan tidak hamil sy rasa risau sangat Keputihan pekat kuning

3 Balas

Hai sis, kena pergi klinik tanya doktor. Saya pun ada keputihan tapi tak teruk/pekat kuning dan masih boleh mengandung. Kena make sure tangan bersih sebelum pegang miss V and make sure selalu ganti pantiliner/underwear bila perlu. Saya tak pakai pencuci kewanitaan pun sbb boleh mengubah PH di miss V yg boleh menghalang bakteria tak baik drp masuk ke miss V.

tkot jangkitan kuman je

rjuk doc sis