nak tanya

Nampak satu atau dua line...

nak tanya
75 Balas

Npk mcm dua line sis. Sis blh cek lg dlm 2 minggu. In shaa allah positif😊

Npak mcm ad 1 line lagi tpi samar2 .. blh cuba lagi .. 😍 in sha Allah ad rezeki

5y ago

In sha allah... moga2 ada rezeki baby

Nmpk 2..xpe sis. Bru lagi tu.. Tggu lagi smggu. Sis jaga mkn mnum yee

Tggu 1 minggu test lg. Better tesr urine awal pagi. Insyaallah ada rezeki tu😊

Sy dlu first test nmpk cm ni la.. 2 hr pas delay period test makin terng

Take careee.. jaga makan.. nanti repeat lagi.. apa2pun tahniahh🥰🥰

Sy nampak 2line. Tggu lg 2-3 minggu. Mst line tu terang.😁

Nmpk cam dua cuma x jelas, nnt ulang cek lagi dua tiga hari

Nampak 2.tp samar samar. Nnt check semula.. Apa pun tahniah

Dua.. Cuba test balik selepas seminggu.. Insyallah terang