nak tanya

Nampak satu atau dua line...

nak tanya
75 Balas

nampak double tapi samar.. cuba buat awal pagi masa baru bangun tido.. urine yg pertama.. mungkin lg clear

Sma mcm sy test uptown naik double..tpi stu pudar,test esokkn naik 1line jee knpe yer😥😥😥

Sy npk 2line sis.. insyaallah semoga ade rezeki beby tok sis.. ☺️☺️take care ye sis..

Nmpk ad double...tp smar lg...nt repeat upt test dlm 1-2 mgu lg ye...insyaAllah +ve...

Sy nampak 2 line. Tapi 1 samar. 2,3 hari lagi cuba check balik. Tahniah..😊

5y ago

Ye dah terang dah

Nampak 2..sis sama cam saya.. Kena rajin jgk laa.. Tggu lgi 2 ari.. Pastu tggu lagi 3 hari

5y ago

InsyaAllah.. Sis tggu lagi 3 ari.. Sis jaga mkn minum yaa.. InsyaAllah ada tu

Nampak mcm ada line. Boleh cuba repeat selang dua hari nak tengok ada tak peningkatan hcg.

5y ago

Tu lah nampak macam samar2

Try 2minggu lagi sis .. sis cek subuh² lepas bangun pun boleh . Mudah mudahan rezeki sis

5y ago

In sha allah amin..

ade dua tu..tgk dri arah ats.tgk sy pnya pn mula mcm smar2..lps few days mkin naik

Nmpak mcm 2 line , tp 1 tu mcm kabur je , maybe sbb bru kot , tgu lgi seminggu dua ,