sedihh ?

nakk tnyee betol kee sapee yang akann bersalinn dalamm tempohh pkp niee ,, suamii takk bolee temann kitee dalamm labour room and takk bolee tengokk kitee langsung ?? dengarr citee hanyee bolee antaa kitee sampaii bawahh sajee and then kitee daa discharge nantii baruu bolee jumpee ,, betol kee ??? sedihh sangatt kaloo sumee tuhh betol sebabb niee baby first kteorg ☹️☹️

1 Balas

Yup betul.. ramai mommies yg share suami tk dpt teman.. makanan pon pas kat guard je.. semoga dipermudhkn urusannya ya mommy..

4y ago

hmm sedihh nyee 😔 tq bagitauu