Perut mengeras

Nak tye mommies semua, perut saya kerap mengeras dlm pkul 8 am smpai 930 am dlm 10, 15min skli. Normal ke? Kandungan bru nk msuk 28 weeks.

9 Balas

sy dlu slalu jgk mengeras tp time dh nk bsalin 35w keatas . x sure pulak klau sblum 30w .. tp kalau nk kpastian, sis cuba kol kk . mgkin normal, cuma sy x sure ..

saya rasa normal kot sis . kalau mengeras sakit tu kena hati ii lah iye . sbb sy pun bby kerap mengeras jugak tpi xsakit

Sy 27 pun sllu mngeras. Tp kalau mngeras kejap2 tu rasanya ok. Yg x ok kalau mngeras lama.

ok je. sy yg 28week pun mngeras gak jrg2 skali. org kata mengeras tu bby timbul.

normal juga tapi make sure awak keep track of baby movement

normal sy pn mcm tu mmg awl pg mngeras ,saya bru 19 week

Normal sis

normal