Pregnant5w

Nak tye klau scan bru 5 minggu memg tak nampak ape2 lagi ye di rahim??#firstbaby

4 Balas

normal je sis.. jgn risau sy scan 4week xnampak .. scan 5weeks 6days.. nampak kantung ngan heart beat.. jgn risau repeat scan 2minggu lg.. jaga diri ❤️

3y ago

Ok sis tq .

Normal, sbb ada yg kena scan TVS (lalu bawah) baru nmpk. Ada byk faktor: perut/kulit tebal, rahim terbalik, etc

3y ago

Ohh yke ,doc ckp tggu lg 2minggu bru scan .

Dulu saya scan 5 minggu nampak kantung tapi belum nampak baby.

3y ago

Ohh sye scan belum nmpk ape , tak tahu la kalau sebb rhim sye terbalik jd lambat nampk,

Ada org x nmpk apa. Ada org nmpk kantung je mcm sy.