baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Balas

Saya ada pengalaman jaga anak buah usia 3 bulan skg dah umur 2 tahun. Saya rasa patut ada crib ni. Bila anak tidur satu katil, kita jadi tak cukup tidur. Baby gerak sikit kita dah terkejut bangun lepastu kepala jadi pening bgn2 terkejut.. Tapi make sure letak crib dgn kita. Boleh jadi sleep deprived so bila siang kita rasa nak marah2 je anak bila xnak tidur apa semua sbbnya kita tak cukup tidur. Skg saya pun mengandung and insyaAllah anak nanti nak ajar pakai crib jugak