baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Balas

sya beli masa ank kedua dlu sbb dh mula tggl sendiri so baby crib utk senang ketak dia tido or main dlm tue masa sya nak buat kerja rumah. tp , ank lasak sgt pdhal perempuan.. dia bole panjat crib then jatuh tersembam ke lantai 🥲 nasib baik xda apa cuma benjol jelah. ank ke-3 ni sya x beli sbb ada kakak nya pya tp sya x guna pun baby crib tue . tido mlm pun dia d tilam sendiri , tanpa katil.. jd sya x risau jatuh ke apa sbb x tggi kan tilam ats lantai je. ikut laa dr mummy . 😄.