baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Balas

dlu ada tp x pakai.. lepas anak kena sawan jd takut nk biar anak tidur sorang.. sbb masa dia kena sawan kebetulan masa tu dia baru tidur lepas menyusu dgn sy.. dan waktu nak angkat dia, ttiba dia kena sawan dpn mata sendiri.. tu sampai skrg tidur atas katil dgn sy dan husband.. husband pn xleh lupakan lg saat anak kena sawan tu..