baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Balas

Perlu atau tak ni saya rasa depends pada diri sendiri. Ada yg rasa perlu ada yg rasa tak. Mcm saya walaupun anak first, bg sy perlu sbb sy bekerja di rumah. Apa2 senang letak dalam crib je tak risau sgt compare letak atas katil. Takut jatuh 😅 and senang nak train baby tido kat tmpt sendiri