baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Balas

saya beli.sbb anak ke3.abang2 dia lasak.takut mereka bermain terpijak baby.kalau ada katil.masa kita buat kerja boleh simpan dlm.skjp utk keselamatan bby .nanti tarik ke katil kita buat kerja dia kat dlm selamat bby baring je ataupn masa tdur nya.msa xbuat kerja dduk jenuh je.kita boleh nagkat baby dduk bersama.😊😊