baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Balas

sy beli sbb mmg nak ajar anak tidur asing. n banyak juga baca pasal SIDS. bahaya kalau baby tido sekali dengan kita org dewasa. dan baca pasal tips perkahwinan pun mmg tak galakkan anak tidur sekatil dgn kita. mmg org ckp "ala beli tak nnt pakai pun rugi je" tp tu atas kita. kalau kita yg xnk ajar n guna baby crib tu, maka mmg tak terguna n bazir je la hehe.