baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Balas

bagi saya yang da pernah ade anak, 1st dlu xbeli mmg melekap anak tido ngn kite. bila da besar skit. ssh nak asingkan tmpt tdo. anak asing melekat jee dkt bdn even da 5 thun tgk tv pun badan nk melekat. saya serik. untuk bby no 2 ni mmg sy beli awal² baby crib. xsngop dah nak bagi anak tido sekatil & melekat jeee