pemalas ke

Nak tya ibu2 adakah yg mengandung jd mls..sy mengandung ank ketiga tp jauh beza dgn ank 1&2. Sy jd malas dlm semua hal..sampaikan nk makan pun sy malas?..nasib baik dok rmh sendiri dan suami sgt memahami tp sy bkn jenis pemalas dan sgt mementingkan kekemasan dan kebersihan sblm ni..

20 Balas

Sama la..sy pun mgandung ank ke 3..rasa mls & cpt nk mrah je...kadang kuar umh x make up langsung..nsib la ank sulung dh pandai tlg ckit²..