Nak tanya hari ini hari ke 6 Bolehkah saya minum kacip fatimah jenis jus ladyxara dlm pantang

Nak tya dlm pantang

2 Balas

Baby kuning x? klu kuning elakkan.. Utk bg rahim kecut cpt, rajinkn menyusu baby dan tuam perut. Nak bg bhgian bwh ketat semula rajin kn kemut slalu. Dan boleh cuci bwh tu dgn air rebusan manjakani.. Nurse tmpt saya x ksi makan pelik² ni.. Saya x amik jamu, minum apa2 produk..

kalau fully menyusu kan anak jgn minum jamu atau minuman pelik2 ni. sian ke anak.