Bf anak luka teruk

Nak tya, df ank buatkn breast sy luka truk. Bile pam susu jdi pink, ape perlu buat? Mmg da pkai krim butter cocoa tp msh truk. Blh bg cdgn x? Hope dpt bf ank smpai dua tahun.

2 Balas

Hi mommy. Boleh refer petanda kenapa susu jadi pink https://my.theasianparent.com/warna-susu-ibu/?utm_source=search&utm_medium=app Mommy kena rawat luka pada nipple. Mommy jumpa doc dengan segera. Dapatkan nasihat doc ya. Saya takda pengalaman sampai susu jadi warna pink. Kalau bengkak susu tu pernah

Awk kena jumpa kanselor laktasi sis.. Dekat kk pun ada.. Jangan google² takut lagi teruk nanti..