buku pink

Nak tya.. Buku pink sepatutnya buka bila ye? Kandungan brapa bulan utk buka buku pink?

54 Balas

Sy 9 weeks buat buku pink...12.12.2019 kna pi blik..sbb kna mnum air gula 😵😵😭

Depend pd kk..ad y g je bleh buka buku..ad y suh tggu smpai 11w..then dtg buat..

10-12 mggu la...tp ikut KK kwasan msing2..ap2 pun try call KK dlu set app..

Depend pd kk sis..ad y p'gi je blh buka buku..ad y suh tggu dlu smpai 12w.

Kalau kk kat tmpat sy..asal dah tw preggy..boleh dah buka buku pink

depent dgn kk .. tp biasa b4 12 weeks ..sy dulu buka buku 7weeks

Orait sis semuaaa.. Thanks for reply.. 😁

Saya time kandungan 9 weeks dah buka buku pink. 😘👌🏽

Sy dah buka Buku pink kandungan masuk 7week's😊

Tempat saya, 10minggu kandungan...