Darah Keluar Sedikit Selepas Bersama

Nak tya.. Ada x mamy2 yg pernah mkn ubat ni. Sy ada darah kuar pada faraj selepas brsama suami.. Tp ktika sy brsama.. Suami slow2 sja. Kandungan da masuk 6mggu, sy da ke klinik.. Doktor scan jantung baby ada lg dlm rahim.. Dr bg sy ubat ni.. Utk hentikan darah... Berkesan x ubat nie?

Darah Keluar Sedikit Selepas Bersama
9 Balas

Rahim xkuat sngt kot tu yg jdi gtu sy xjdi gtu wlaupn bersma ms awl2 hritu awk amlkn mkn buah tin untk kuatkn rahim ubt tu mkn lah doc yg bg kn Insya Allah slmt