mandi malam dan asma

Nak tnye...mandi malam boleh menyebabkan ank dlam kandungan akan dpt penyakit lelah/semput/asma?apa yang mnyebabkan babu dlam kndungan boleh dapat asma/lelah/semput..nenek nasihatkan saya untuk tidak mandi malam...saya ikot je sbb xdew pngalamn/pngetahuan...tp lame2 rse rimas bile xmndi..lagi2 cuaca sekarang yang tgh panas ni #babyfirst

28 Balas

Sy pregnet suda 8bulan.. Seblum tdo memng mstii mndy mskipun petg suda mndy mlam sy mstii nak mndy lgii sebb sekrg pnasnya lain mcam.. Mna lgii sekrg pregnet rasa 1badan panas.. Klau bolh 1harii 4 tau 5kalii mndy ahaha mlam seblum tdo jak mndy.. Tpii xdaa pulk istilah sy dengr klau masa pregnet mndy mlam bolh mngakibatkan tetkesan dengn baby.. Tuu tergntung pada intividu tersndrii sy xlaa beranii ckap boleh or x .. Mcam sy ckap.. Bergantung pada intividu...