mandi malam dan asma

Nak tnye...mandi malam boleh menyebabkan ank dlam kandungan akan dpt penyakit lelah/semput/asma?apa yang mnyebabkan babu dlam kndungan boleh dapat asma/lelah/semput..nenek nasihatkan saya untuk tidak mandi malam...saya ikot je sbb xdew pngalamn/pngetahuan...tp lame2 rse rimas bile xmndi..lagi2 cuaca sekarang yang tgh panas ni #babyfirst

28 Balas

Sy mmg cpt berpeluh tmbh2 dgn cuaca skrg..klu mandi tgh mlm sy biasa siram skt2 je..xdelh beria sgt..klu xmandi,x blh tido..x selesa..

Saya time preggy suke mandi malam dr 1st baby smpai no 5.. alhamdulillah takde ape².. sebb kdg² tak selesa kan rasa badan..

Bole je mndi.. kalo bdn da rsa pnas + xslesa mmg nk kna mndi la.. lgpn xelok kalo suhu bdn ibu tggi xbaik utk kndungan

takde kena mengena mandi malam . kalau allah nak bagi sakit allah bagi juga. saya pun kerap mandi 1 2 pagi.

Xde effect pun,sy tiap2 tgh mlm mesti mandi untuk sejukkan tubuh. Klu x mandi tak boleh tidur,panas.

Sesejak pregnant ni sy mmg rasa panas je...mlm msty mandy...tak mandy tak bole tido...😀😀

Kalau saya, saya mandi je malam. Balik keje sampai rumah pun dah malam, berlengas rasa badan.

Skrg musim panas lah sis hujang pun tak ade org normal pun panas kita pregnant lagi panas

Saya pn suka mandi mlm masa pregnant. Alhamdulillah 4 org ank xde yg kena asma.

Sy pun mndi je😂 Tak boleh tido klau tak mandi. Tp kejap je la. Jgn lame2😊