mandi malam dan asma

Nak tnye...mandi malam boleh menyebabkan ank dlam kandungan akan dpt penyakit lelah/semput/asma?apa yang mnyebabkan babu dlam kndungan boleh dapat asma/lelah/semput..nenek nasihatkan saya untuk tidak mandi malam...saya ikot je sbb xdew pngalamn/pngetahuan...tp lame2 rse rimas bile xmndi..lagi2 cuaca sekarang yang tgh panas ni #babyfirst

28 Balas

Sya start masuk 9bulan ni hari hari mandi malam tak boleh nak cakap tahap panas dan berpeluh tu , tak mandi tak boleh tidur sebab tak selesa ,😌