tulang bunyi2

Nak tnye sape2 yg ade pengalam time pergnant kann..bile nk bgun dari duduk bersila mcm ade bunyi tulang letup2 kt bahgian bawah..skrg dh msuk 6 bulan..risau lak..ni first time..jdi

2 Balas

Kekurangan calcium sbb baby dah serap.. Bykkan makanan yg tinggi zat besi, calcium dan sebagai untuk recover balik apa yg baby dah serap dari mommy. X telan vit/supplements pon xpe. Just dr buah2an dan sayur2an pon dah cukup

sma mcm sy sis kdg2 rsa skit