Baby x berak sehari normal ke?

Nak tnye , baby saya bf+fm .. seharian ni dia x berak Pon . . Mcm mana ya nak buat .. dia Masih lagi jaundice.. 9/7 ni nak jumpa doktor . Bila dia bf taik dia agak sikit . . Tue yang beri susu fm untuk baby berak buang kuning . Mcm mana ya nak buat ? Kalau ikut pengalaman semua ? Hati ni risau sebab saya first mom

3 Balas

kena kerapkan susu bby stiap sejam..biasa bby br lahir tiap2 hari dia akan berak dan kencing selepas minum susu...jika bby xberak..risau..better puan g klnik swasta pakar kanak2.tuk mintk doc check..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

3mo ago

kalau baby umur sbulan x normal ke?