Produk shaklee

Nak tnye ade tak ibu2 kt sini amalkan produk shaklee semasa hamil ? Kalau ade jenis yg mcm mane ye . Semoga ade yang sudi jawab ?

6 Balas

bnyk ubt dy kak . last2 mmbzir xmkn svb bnyk lps tu besar2 ubt dy . uhuhu . klau akk nk ambek la vit c dy je pn dh ok . klau af msala keputihn boleh ambek yg garlic.

Sya makan vit c dgn calcium (ostemaxtric) shakee 👍 sya kurang sakit sakit sendi and demam ke selesema ke sya makan start 4bulan lagi

Saya amik jugak. Ostematrix Vitalea Bcomplex (sebelum pregnant) OmegaGuard VitaminC Mmg konsisten 😁

4y ago

Antara bnyk2 nie mane 1 yg betol2 ok ye

Saya ambil esp shaklee je tp x leh nak telan

sy bru consume b complex with acid folixc

Akk minum esp, n mkn ostometrik je..