Darah hb……….

Nak tnye ada yg sme x bile da msok trism 3 ni da xde ambik drh tok hb..

2 Balas

kalau kk, sebulan sekali je kena check hb. contoh masuk 7bulan dh checkup 2minggu sekali, so 4minggu sekali bru check hb . nnti msuk 9bulan, checkup seminggu sekali, pon sama jugak 4minggu sekali je check hb.

6mo ago

tapi saya hb low dari buka buku smpai 16w tiap 2 minggu ambik darah hb😢 mcm2 dh usaha tapi hb tak ade improvement tak keep pgi klinik smpai skrg

hb ambik sebulan sekali je.. kalau dh masuk trimester 3 checkup akn lebih kerap 2 3 kali dlm sebulan.. so kalau bulan tu dh ambik hb, next tu xambik dh