Maseh tak jumpa opk yg betol2 positif

Nak tnya..spe kat sini jenis period tak teratur..memang susah ke nak jumpa opk yg betol positif..Harini dah cd34..masih lagi tak jumpa yg positif...memang MCM tu ke

Maseh tak jumpa opk yg betol2 positif
2 Balas

I perasan CD21 you pekat and ingat ovum aktif hanya untuk 24 jam sahaja, not more than that. So untuk sehari tu, one of the CD akan pekat. Boleh try bersama on that day, or 12 hours before sebab sperms akan stay aktif selama 5 hari dalam vagina.

2y ago

ok..tq sis

Antara u ter-miss masa subur atau mmg subur lambat.. mcm saya jenis period irregular, slalu subur masa cd40 keatas…

2y ago

ohh...ok2..Sya perlu buat opk lagi lah ni...