Ada x siapa2 blh bntu jawap

Nak tnya,saya baru 5hri delay haid,tanda2 prengnt dah ada,saya check upt 2line check skli lagi 1line,kena tunggu lagi ke?Sbb bulan ni je delay haid.sbelum ni saya haid teratur xda masalah,payudara pun sakit kerap kencing,pening, skrg ni merancang anak ke2🥹

2 Balas

tunggu seminggu, kalau belum period, test semula. boleh jadi faulty, boleh jadi chemical pregnancy.

3w ago

check berturut hari yg sama ke? kalau awal2 kadang kalau urine tak cukup pekat memang tak cukup HCG dalam tu nak detect. sebab tu recommended check FMU bangun tidur. esok pagi try check semula. sabarrr jangan bazir strip UPT tu 😂 moga murah rezeki 💐

Tunggu lagi. Tanda2 pregnant dan period hampir sama sebab itu progesterone symptoms.

3w ago

tq awak..bulan ni je delay,sblum ni period ok je,sbb setiap bulan dtg cun dgn tarikh saya kira