perubahan bdn ke

Nak tnya..normal ke kalo bdn kite rse dedar2 panas, kaki sejuk tngan sjuk? Kndungan 4 minggu 4 hari.

9 Balas

same dgn sy . masuk ptg ke mlm je rasa badan sejuk panas je . macam nk demam , bila cek suhu rendah je . tkde demamnya ..pasang kipas dengan ruang tamu pun mmg terasa sejuk sgt . kipas dlm bilik pun no 2 je kdg1 . hahaha mmg tk bg suami pasang no 3 apatah lg 4

5y ago

Tq2.. Kan.. Sye pun rse demam2.. Kne sabar kan

Yeaa normal sis. Ragam2 org mngdung mmng mcm tuu. Kdang kita bpeluh yg tramat sngat. Kdang kita kesejukkan trmata sngat smpai menggil2 gituu tulang berulang. Tpi itu hal biasa. Its normal.

Saya pon mcm tu pd trmster ptama.. msuk trmster kdua pon masih ada rasa.. bila tnya dr.. katanya prubahan hormon.. pnmbhan hormon estrogen..

Ada juga alami. Even sekarang baby dah 4 bulan dok rasa sejuk gigil lagi kalau terjaga tengah malam tak pakai selimut

Sme sy sis kdng bila bgun tdo rse mcm demam plak pnas bdan tu trus sy mndi..sy baru nk msok 4 weeks..

norml jga tu sis..memng lh klu mmgndung bnyk jnis

me too rasa yang sama..

Sama sis..badan rasa x sdap je

normal