Nak tanya pendapat

Nak tnya, tiba2 rasa seluar basah bahagian kemaluan, knp ye..rasa pelik kalau sbb peluh sbb sebelum pregnant xmcm ni..mcm mana nak tau air ketuban leaking ke apa..tq #firstpregnant #17w

4 Balas

Sy ada pengalaman air ketuban pecah masa anak first. Kalau air ketuban, dia akan rasa air mengalir suam. Banyak. Warna jernih tak mcm air kencing. Kadang ada sekali dgn lendir2 darah

Air ketuban klu leaking kne cek hospital sis.. Takut mcm2 blh jd.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis..

hi nk tnya sis skrg mcm mna ye? btul ke basah sbb air ketuban leaking?

better sis pergi hospital untuk dapat kepastian..risau takut ape²