Pil noriday

Hi nak tnya, saya baru first time nak makan pil noriday..anak dah 10 bulan sebelum ni depo Soalan saya boleh ke terus makan noriday bukan kena tukar pil ke kalau anak dah 6bulan ke atas sbb pil tu ada 1 hormon je & dos rendah.. Btw anak saya campur bf + fm...mcm mana ye

1 Balas

yg ni misi yg bagi ke mcm mana?, sbb tak silap ,pil noriday mmg utk yg fully bf & 6bulan ke bawah. kalau ni tukar ke lain, sbb dos rendah kan, tambah anak da makan. bahaya juga.