pemberian mykid

Nak tnya parents dsni, skg mmg x dberikan mykid oleh jpn? bby lahir 2024. Mereka kata skg x lagi dikeluarkn. bgmna nk berurusan kalau xda mykid?

2 Balas

mmg xde sis..tp dekat sijil kelahiran bhgian atas ada no ic tuk anak..pastu cara sy, sy scan sijil lahir tu n save dlm phone in pdf format

Guna sijil lahir. Mykid tu just supporting document. Macam sjil nikah. Yang penting ada sijil bukan kad nikah. Kad nikah ni extra je.