Kepala bayi

Nak tnya normal ke kepala bayi 3 bulan mcm ni?Dia boleh tegak kn kepala dan pusing ke arah lagi satu cuma most of the time kepala dia mcm dlm gmbr.Berat sbelah

Kepala bayi
1 Balas

tang kepala tu normal ja. tp awalnya letak bby dlm ni. bby tak cukup kuat lg.

10mo ago

Jolly jumper ni boleh guna jika baby dh reti angkt kepala dan tegak kan badan.Anak sulung umur 2 bulan dh tegak kepala saya bagi main ni umur 3 bulan dh duduk 4 bulan dh mengesot 5 bulan merangkak.Depends kepada baby jika dh kuat kepala boleh je guna.Dlm syarat guna jolly jumper ni baby seawal 3 bulan boleh guna