Hello momy sekalian ❤️

Boleh minta pendapat kah? Cara menjaga kepala bayi daripada menjadi ‘flat head’, baru perasan kepala baby saya flat sebelah kiri, siapa ada pengalaman boleh share Kah? Macam mcm mana mau kasi bulat kepala bayi balik? Selain dari cara pusing Kan kepala bayi ke arah bertentangan? Ada lagi cara lain?

1 Balas

Masa mandi... Urut2 lembut kepala baby... Jgn kerap sgt baringkan baby, bagi bantal yg sesuai kat baby...