BABY 2 BULAN KEPALA SENGET

Nak tnya .. normal ke kepala baby senget sebelah umur 2 bln..kadang berdiri tu senget..Kadang sakit hati dgn mentua saya ni.. budak tu baru 2 bln.. datang jer nak cakap kite xkisah psal anak.. sape tak kisah.. sape tak pnduli kan anak.. sy tahu anak saya ok.. tak hbis2 brcakp kepal budak tu senget 😭..setiap datang jer cakap mcm tu 😭.. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Kerapkan buat tummy time. Senget macamana tu? Kalau Kepala bahagian rambut tu normal lah, sikit2 akan ok dlm tempoh 2 tahun. Buat dek je orang kata.. Masuk je bilik bila dia dtg. 😅

dia mcm berat sebelah.. budak tu tidur dlm bilik pun dia main angkat jer.. padahal baru tidur budak tu.. xfaham kadang2..