RUAM DI PERUT BABY

Hi nak tnya, ni ruam apa? dkt area perut tu je naik merah sbb area tu slalu sy guna barut tampal. And mcm mana nak kurangkan ruam ni ya?

RUAM DI PERUT BABY
19 Balas

mcm sy haritu awal2 pakai barut baby naik ruam pns. terus stop pakai. sambil2 tu sy sapu snow white cream. sekejap je ruam tu hilang. stop pakai barut. barut ni bukan keperluan. tak wajib pakai pon pakai awak. kalau siang awak bagi pakai baby baju yg jenis lubang2 tu. siang xyah bedung. panas awak.