Ni tanda positive ke?

Nak tnya ni double line ke? Sbb sy dh missed period 1bln. Dan hari jumaat mggu lepas ade spotting. Sy ingat period tapi keesokkannya takde pulak dan smpai skrg takde, tapi asyik cramp perut.#pleasehelp #seriusnanya

Ni tanda positive ke?
26 Balas

tahniah sis, jaga 2 baik2 ya, doakn sy jg ya, moga cpt hamil tahun nie,

3y ago

InsyaAllah ameen kak moga Allah permudahkan❤️

check dkt klinik sis, minum air banyak2, nak scan mudah sikit.

insyaAllah mmg pregnant, tp sebaiknya awk pergi jumpa doc ya

Alhamdulillah..insyaAllah positif sis..jaga diri yaa😁🥰

alhamdulillah positif tu jaga diri baik2 nnti check lagi.

betul dah tu.. cuma x brp clear.. smggu 2 boleh test lg

Cuba sis guna clear blue lebih tepat , guna yang digital

3y ago

49 mcm tu

tahniah mommy. .nmpk samar2 tu..take care 😊

insyaAllah.. jgn buat kerja berat

alhamdulillah..tahniah..take care