Ni tanda positive ke?

Nak tnya ni double line ke? Sbb sy dh missed period 1bln. Dan hari jumaat mggu lepas ade spotting. Sy ingat period tapi keesokkannya takde pulak dan smpai skrg takde, tapi asyik cramp perut.#pleasehelp #seriusnanya

Ni tanda positive ke?
26 Balas

Insha Allah ada rzki buat awk sekeluarga, sy awal2 pn mcm ni then repeat lg sekali dalam 2 mgu lps tu terus naik terang 2 line. Skrg dah 6bulan, semoga urusan kita semua ibu2 hamil dipermudahkan kan ya 😘😘

ada simptom lain x sis? mcm sy xsure juga tp breast asyik sakit je mcm membesar. bau masak xleh, bercinta dgn minyak cap kapak je. masa tu baru 5mgu.

3y ago

2minggu lagi cek balik sis.. sll awal2 mcm tu naik xterang..

masa first sy pun macam tu sis..double line tp kabur..nt try lagi seminggu atau dua minggu..line tu akan makin terang..tahniah sis😍🤩

salam upt kedai rm2 boleh percaya ke? saya cek ni sebelum delay period. n skang dah delay period. saya ade demam seminggu aritu..

sy pn sme jgk...smlm bru chek kencing....pstu hrini kua darah sy test lgi tdi duable 2line jgk....tu normal ke?

cek dekat klinik swasta klu dh miss sebulan dh boleh nmpk klu scan. at least klu pape dr boleh bg ubat kuat rahim.

congrats sis, saya dlu pun mcm nih. satu line tu samar samar, pegy klinik swasta scan ada kantung dah.

3y ago

Pergi klinik pun ok untuk check betul dah ada isi atau tidak. Semoga dipermudahkan.

saya nampak line blur2.. cuba tggu lagi 2 3 hari, buat balik ujian ni . insyallah ada rezeki ni

Alhamdulillah insyaAllah mmg pregnant tu sis, saya pon mcm tu dlu, lepastu ade rse cramp2 perut

first pregnancy ya sis? InsyaAllah positive la tu..jaga diri ya:)